Izvor:
28.07.2016 u 16:04
0

VELIKODUŠNA PONUDA: Asad će amnestirati pobunjenike koji POLOŽE ORUŽJE!

Sirijski predsednik Bašar al Asad ponudio je danas amnestiju pobunjenicima koji u naredna tri meseca budu položili oružje i predali se vlastima.

Asad je potpisao dekret i pozvao da svi pritvorenici budu oslobođeni, javila je Sana. Kako je preneo AP, oni koji budu pustili na slobodu zarobljenike biće izuzeti od kazne ako se budu predali u roku od mesec dana.

Ova ponuda usledila je nakon što je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu objavio da će vlade njegove zemlje i Sirije danas započeti "humanitarnu operaciju velikog obima" u Alepu da bi se pomoglo građanima koji su "postali taoci terorista".

Šojgu je rekao da će ruska i sirijska vojska uspostaviti tri koridora za civile da bi napustili grad, preneo je Rojters. Četvrti koridor će biti otvoren za ekstremiste koji žele da polože oružje, istakao je Šojgu.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter