Izvor:
02.05.2016 u 17:05
0

SEVERNA KOREJA: Zabranjeno održavanje SVADBI i SAHRANA!

U Severnoj Koreji je u susret predstojećem kongresu Radničke partije Koreje 6. maja zabranjeno održavanje svadbi i sahrana. Vest o tome je preneo je južnokorejski radio KBS pozivajući se na izvor iz vlasti.

– U Severnoj Koreji su pojačane mere bezbednosti, kao i kontrola na granici sa Kinom. Građanima je zabranjeno da organizuju ceremonije masovnog okupljanja poput svadbi i sahrana – prenosi južnokorejski KBS.

KBS utvrđuju da na takav način vlasti Severne Koreje žele da preduprede eventualne incidente i probleme koji mogu da bace senku na kongres i da se negativno odraze na imidž zemlje.

Sledeće nedelje će u Severnoj Koreji biti održan prvi kongres Radničke partije Koreje u poslednjih 36 godina. Južnokorejski eksperti pretpostavljaju da postoji velika verovatnoća da će Severna Koreja preduzeti različite provokativne korake, uključujući i lansiranje raketa i ispitivanje nuklearnih bombi.

HappyTV.rs
Foto: flickr.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter