Izvor:
31.07.2016 u 22:06
0

POŽAR PONOVO BUKNUO: Nepristupačan teren otežava posao vatrogascima!

Posle navoda da je požar na severu grčkog ostrva Evia u kojem je izgorelo oko 2.000 hektara šume, stavljen danas pod kontrolu, usled pojačanog vetra on se ponovo razbuktao, a nepristupačnost terena otežava prilaz vatrogascima.

Vatra je ponovo zahvatila delove šume u gradu Limni gde sada vatrogasci iz vazduha i sa zemlje pokušavaju da ga ugase. Požar je izbio u regionu Farakla u subotu oko podneva i proširio se duuz obale kod letovališta Katunia u oblasti Limni za nekoliko sati.

Rano jutros konstatovana je šteta čije razmere još nisu utvrđene u Limniju, saopštile su grčke vlasti, prenosi ANA.

Vatrogasci su bili u potpunosti ugasili požar ali su bili u pripravnosti zbog eventualnog ponovnog izbijanja vatre s obzirom da se očekivalo jačanje vetra u toku popodneva.

Tanjug
Foto: Twitter/CTV Vindsor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter