Izvor:
01.08.2016 u 00:11
0

PREKINUTA MISA: Policija upala u katedralu i uhapsila ANARHISTE!

Grčka policija saopštila je da je uhapsila 25 anarhista koji su upali u katedralu u Solunu i prekinuli misu, uzvikujući slogane i bacajući letke.

Anarhisti su danas protestovali zbog policijske operacije u sredu tokom koje su anarhisti i izbeglice izbačeni iz tri zgrade u Solunu koje su nelegalno zaposeli. Jedna od zgrada, nekadašnje sirotište, svojina je Grčke pravoslavne crkve i predviđena je za rušenje, prenosi AP.

U policijskoj akciji uhapšena su 74 anarhista, od kojih su 64 stranci iz Austrije, Nemačke, Francuske, Danske, Velike Britanije, Italije, Novog Zelanda, Papue Nove Gvineje, Španije i Švajcarske. Izbeglice, njih 33, su puštene.

Danas pred zoru, ispred kancelarija građevinske firme koja ruši zgrade u vlasništvu crkve eksplodirala je improvizovana naprava, ali nije pričinjena veća šteta.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ Radio Kameleon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter