Izvor:
17.04.2018 u 15:08
0

IMAJU ČUDNE SIMPTOME: Kanada povlači sa Kube porodice diplomata zbog misteriozne bolesti!

Otava će povući porodice diplomata koji su na službi u kanadskoj ambasadi na Kubi, zbog neuobičajenih zdravstvenih simptoma čiji je uzrok još nepoznat, dok preliminarni zaključci medicinskih stručnjaka ukazuju na novi tip stečenog oštećenja mozga, saopštile su kanadske vlasti.

Kanada još ispituje uzrok simptoma koje su najpre, 2017. godine, prijavili Kanađani povezani sa ambasadom u Havani, a koji su uočeni i među američkim diplomatama na Kubi.

Simptomi, među kojima su vrtoglavica, glavobolje i mučnina, ustanovljeni su kod 10 od 27 članova kanadskog osoblja i članova njihovih porodica, saopštio je visoki zvaničnik kanadske vlade. Iako nije bilo novih incidenata od jeseni 2017, porodice diplomata koje su se vratile u Kanadu nastavile su da osećaju iste simptome.

Početne teorije o zvučnom napadu koje su izneli američki zvaničnici prošle godine ili o masovnim psihosomatskim uzrocima sada se smatraju neverovatnim.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter