Izvor:
18.04.2018 u 12:32
0

TAJNI SUSRET U SEVERNOJ KOREJI: Kim se sastao sa direktorom CIA, evo o čemu su pričali!

Kandidat za američkog državnog sekretara i doskorašnji direktor CIA-e Majk Pompeo, tajno je posetio Severnu Koreju tokom uskršnjih praznika i sreo se sa severnokorejskim liderom Kim Džong unom, kako bi razgovarali o planiranom samitu Kima i američkog predsednika Donalda Trampa, izjavio je neimenovani američki zvaničnik.

Tom posetom, Pompeo je postao prvi od najviših američkih zvaničnika koji se sreo sa Kimom i time dao snažan znak da Tramp želi da razgovara sa severnokorejskim liderom, prenosi Rojters.

Susret Pompea i Kima organizovali su šefovi južnokorejske i severnokorejske obaveštajne agencije, Su Hun i Kim Jong Čol, a sa ciljem da se vidi da li Kim ima ozbiljne namere da pregovara.

Prema navodima neimenovanog izvora, Pompeo, jedan od najpouzdanijih Trampovih savetnika rekao je nakon susreta da nijedna lokacija nije izabrana iz liste opcija, kao i da do sada nisu napravljeni nikakvi logistički aranžmani.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter