Izvor:
23.04.2018 u 00:35
0

DRAMA NA NEBU: Putnički avion presreli katarski lovci!

Ujedinjeni Arapski Emirati ponovo su optužili katarske vojne borbene avione da su se opasno približili putničkom avionu kompanije "Emirejts", koji je sleteo u Bahreinu. Generalna uprava civilnog vazduhoplovstva UAE saopštila je da se navodni incident dogodio jutros, a da se u putničkom avionu u tom trenutku nalazilo 86 putnika.

– Katarski lovci su leteli veoma blizu aviona kompanije "Emirejts", na razdaljini manjoj od 210 metara, ostavivši kapetanu samo nekoliko sekundi da izmanevriše – navodi se u saopštenju.

Avion "Emirejtsa" bio ugrožen na letu EK837. Aviokompanija "Emirejts" odbila je da komentariše s tim u vezi. Ni Katar, za sada, nije odgovorio na zahtev za komentar. Ovo je najnovija u nizu optužbi Katara i UAE u vezi sa letovima i povredom vazdušnog prostora otkako je između dve zemlje izbila diplomatska kriza u junu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/flightcastaudio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter