Izvor:
23.04.2018 u 02:26
0

BELA KUĆA: Tramp ne planira da smeni Malera i Rozenstajna!

Bela kuća saopštila je da američki predsednik Donald Tramp ne namerava da smeni specijalnog tužioca Roberta Malera, niti zamenika javnog tužioca Roda Rozenstajna.

Direktor službe za pravne poslove Bele kuće Mark Šort rekao je da nema razloga da veruje da će oni biti smenjeni, uprkos Trampovoj rastućoj uznemirenosti zbog Malerove istrage o vezama njegovog predizbornog tima s Rusijom, pri čemu Rozenstajn nadzire istragu.

– Kao da postoji nekakav peščani sat u koji svi gledaju i samo čekaju kada će otpustiti Rozenstajna i Malera…Koliko ja znam, predsednik nema nameru da ih smenjuje – rekao je Šort za požalivši se na "medijske izmišljotine".

Predstavnik Bele kuće napomenuo je da ipak ne može da isključi mogućnost njihove smene u dugoročnom smislu, jer se, kaže, ne zna "koliko će ova istraga menjati pravac".

Izvor: Tanjug
Foto: Tube Printscreen/Trump Inaugural

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter