Izvor:
09.05.2018 u 03:38
0

EKSPLOZIJA U VOJNOJ BAZI BLIZU DAMASKA: Sirijska vojska odbila raketni napad Izraela!

Sirijska protivvazdušna odbrana odbila je raketni napad Izraela južno od Damaska. Sirijska televizija je saopštila da je napad izveden na područje Kisva i da se u blizini sirijske vojne baze začula eksplozija.

Izraelska vojska je odbila da komentariše saopštenja o napadu na Siriju i svojoj umešanosti. Međutim, kako je saopšteno iz pres-službe vojske Izraela, oni su počeli da pozivaju ograničeni broj rezervista.

Ranije je saopšteno da je izraelska vojska podignuta u stanje borbene gotovosti, kao i sistemi PVO, dok je naređeno da se skladišta na Golanskoj visoravni otvore.

Sve se dešava neposredno posle objavljivanja odluke amričkog predsednika Donalda Trampa da napusti iranski nuklearni sporazum i uvede nove sankcije Iranu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Dannymakkisyria

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter