Izvor:
12.05.2018 u 02:17
0

RANJENA ČETIRI POLICAJCA U OKLAHIMI: Pucao u nih kada su hteli da mu uruče nalog!

Četiri policajca su ranjena prilikom pokušaja da uruče sudski nalog, dok je osumnjičeni, koji je na njih otvorio vatru i u svom domu postavio eksplozivnu napravu, ubijen, saopštili su zvaničnici američke države Oklahome.

Lokalne vlasti su zatražile pomoć policije da bi uručile nalog muškarcu koji je imao "nasilnu kriminalnu prošlost", povezanu sa drogom.

Predstavnik policije Pol Timons izjavio je da se pretpostavlja da je ubijeni muškarac postavio eksplozivnu napravu na ulazna vrata svog doma, pošto je u kući nakon ulaska policajaca izbio požar. Veruje se, takođe, da je osumnjičeni imao i bezbednosnu kameru. U požaru je izgorelo nekoliko zgrada, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Timons je rekao da se očekuje brzi oporavak četvorice ranjenih policajaca. Još jedan njihov kolega pogođen je metkom u grudi, međutim, nije ranjen jer je imao pancirni prsluk.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ThreatSuppress

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter