Izvor:
07.08.2016 u 19:13
0

UHAPŠEN NAPADAČ U NEMAČKOJ: Policija ga pronašla dok je spavao u podrumu!

Ranjeni muškarac koji se jutros zabarikadirao u restoranu "Dubrovnik" u nemačkom gradu Zarbriken pronađen je kako spava u podrumu i uhapšen je, saopštila je lokalna policija.

Policija je navela da se radi o 43-godišnjem muškarcu, čiji identitet nije objavila, ali je naglašeno da on kod sebe nije imao nikakvo oružje, kako su vlasti prvobitno tvrdile, preneo je AP. Portparol policije Kurt Švindling izjavio je da uhapšeni muškarac verovatno pati od psiholoških problema.

AP navodi da nije poznato od čega je muškarac bio povrejden. Nemački mediji su prethodno naveli da je u pitanju najverovatnije zet vlasnika lokala i da je poreklom iz Makedonije, a da već dugo živi u Nemačkoj. Muškarac je navodno uleteo u restoran obliven krvlju i naložio osoblju da napusti lokal, pri čemu nije uzeo nikoga za taoca, preneo je sajt RT.

Oko restorana su raspoređeni pripadnici antiterorističke jedinice, dok policijski pregovarači i psiholoži trenutno razgovaraju sa njim u pokušaju da ga navedu da se preda. Jedan policajac je izjavio za Rojters kako muškarac verovatno ima "psihičkih problema", kao i da nema razloga da se veruje da je incident povezan sa terorizmom.

Policija ne zna kakvo oružje ima muškarac, niti kako je zadobio povrede. List "Bild" na svom sajtu uživo prenosi dešavanja sa lica mesta, pa se između ostalog može videti da je ulica u centru Zarbrikena kojoj se nalazi restoran "Dubrovnik" blokirana.

Tanjug
Foto: Twitter/ XHnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter