Izvor:
13.05.2018 u 16:18
0

GORI NEBODER U DUBAIJU: Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom!

Vatrogasci u luci u Dubaiju pokušavaju da uguše požar koji je izbio u visokom tornju, nakon što je peščana oluja zahvatila taj grad u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Vladina kancelarija za medije u Dubaiju saopštila je da je požar izbio u nedelju ujutru u tornju Zen, a da su stanovnici evakuisani i da povređenih nije bilo. Kako agencija navodi, nije jasno šta je uzrokovalo požar.

Grad Dubai koji je ispunjen neboderima pretrpeo je do sada veliki broj požara tokom izgradnje tih nebodera.

Prošle godine taj grad je uveo nove odredbe koje se tiču bezbednosti u slučaju požara kojima je propisano da neboderi budu građeni od materijala koji je mnogo otporniji na vatru.

Vlasti su prethodno priznale da se najmanje 30.000 zgrada širom UAE sastoje od materijala koji ubrzavaju širenje požara.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/AlArabiya_Eng

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter