Izvor:
16.05.2018 u 01:45
0

MAKEDONSKI PREMIJER: Nije kraj sveta da rešimo pitanje imena u septembru ili oktobru!

Makedonski premijer Zoran Zaev je izjavio da je i dalje optimista u pogledu dogovora o imenu sa Grčkom i jedan od prvih koji bi želeo da se dogovor postigne što pre, ali je dodao da u ovom trenutku ne može da kaže da se to i dogodilo.

– Nadam se da ćemo imati dogovor. Uspeh su do sada su postigli ministri inostranih poslova. Nadam se da će na marginama samita EU i Zapadnog Balkana u Sofiji biti prilika za susret sa (Aleksisom) Ciprasom da se potvrdi do sada postignut uspeh, a ako ništa drugo makar da razgovaramo o načinu za pronalaženje rešenja – rekao je Zaev.

Zaev je rekao da konačni dogovor očekuje do kraja jula, ali ne u svakom slučaju i po bilo koju cenu.

– Nije kraj sveta da rešimo to pitanje u septembru ili oktobru – rekao je Zaev novinarima, preneli su makedonski mediji.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printecreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter