Izvor:
16.05.2018 u 21:03
0

JUNKER: Treba uložiti sve napore da se održi nuklearni sporazum sa Iranom uprkos američkom povlačenju!

Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izjavio je danas da treba uložiti sve napoore da se održi nuklearni sporazum sa Iranom uprkos američkom povlačenju jer bi okončanje sporazuma snažno ugrozilo mir i stabilnost u tom turbulentnom regionu.

Junker je rekao da želi da se evropski lideri saglase o zajedničkom stavu prema SAD i njihovovm odnosu prema Iranu u nadi da se odustane od negativnog uticaja eventualnih američkih sankcija.

On je dodao da EU ima sredstva i da će ih upotrebiti i da se ne treba zavaravati da su evropska sredstva ograničena.

Junker je izjavu dao pred odlazak u Sofiju na samit 28 evropskih lidera u nadi da će formirati zajednički stav prema sporazumu i opasnosti koje američke sankcije mogu predstavljati za evropske kompanije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/David Icke

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter