Izvor:
16.05.2018 u 21:06
0

Donald Tusk poslao ozbiljnu poruku Americi: „Sa takvim prijateljima ne trebaju vam neprijatelji“!

Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.

To je rekao predsednik Evropskog saveta Donald Tusk.

On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom – "hirovitim samopouzdanjem američne administracije", prenosi Rojters.

"Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da pomisli da vam sa takvim prijateljem, ne trebaju neprijatelji. Iskreno govoreći, Evropa bi trebalo da bude zahvalna predsedniku Trampu jer zahvaljujući njemu oslobodili smo se svih iluzija", rekao je Tusk.

Prema njegovim rečima, Tramp je pomogao Evropljanima da shvate da "ako vam treba ruka koja pomaže, naći ćete je na kraju vaše ruke".

tanjug.rs
Foto: Twitter/POLITICOEurope

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter