Izvor:
19.05.2018 u 18:08
0

TRAMP NAJAVIO NOVI ZAKON NAKON MASAKRA U LAS VEGASU: Dve milijarde dolara za zaštitu po školama!

Potpredsednik SAD Majk Pens je, samo nekoliko sati nakon pucnjave u srednjoj školi u Teksasu, gde je ubijeno 10 osoba, izjavio da predsednik Donald Tramp radi na tome da američke škole i zajednice budu bezbednije.

Pens je rekao da je dan kada se dogodila pucnjava u školi u gradu Santa Fe, svima slomio srce, prenosi AP.

Potpredsednik SAD je naglasio da se administracija predsednika Trampa fokusira na bezbednost u školama, a biće potpisan i zakon koji će saveznim državama i lokalnim samoupravama na raspolaganje staviti dve milijarde dolara kako bi zaštitile škole, kao i zakon kojim će se pooštriti kontrole za vlasnike oružja.

On je poručio svim saveznim državama da prate primer države Indijane, koja je dozvolila kvalifikovanom školskom osoblju da nosi oružje.

Ovo je treća pucnjava za nedelju dana, a 22. po redu od početka godine u SAD.

Kurir
Foto Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter