Izvor:
23.05.2018 u 15:33
0

Dačić pozvao Zaharovu na Sabor trubača u Guči!

Ivica Dačić pozvaće portparolku ruskog ministarstva spoljnih poslova Mariju Zaharovu da ove godine bude njegov gost na Saboru trubača u Guči

Zaharova je inače dobra prijateljica srpskog ministra spoljnih poslova koji želi tim pozivom da joj se oduži i zahvali na dosadašnjoj saradnji i njenoj srčanoj borbi za interese Srbije, a posebno u odbrani Kosva i Metohije.

Ona se zaista nesebično zalaže za za naše interese i kroz javne nastupe i izjave koje daje ali i na mnogim mestima i u situacijama koje nisu vidljive u javnosti i na tome smo joj veoma zahvalni – kazao je Dačić.

Daćić i Zaharova, tokom godina, izgradili su prijateljski odnos i da jedno drugo stalno iznenađuju nekom poklonima.

Šef srpske diplomatije je Zaharovoj nedavno poklonio deo srpske narodne nošnje – jelek. Zaharova se u tome i slikala i objavila fotografiju na svom Fejsbuk nalogu, uz komentar da ne zna kako je Dačić uspeo da joj uzme meru i da je zaboravio gornje dugme.

Potom je Dačić prego Sergeja Lavrova dobio poklon od Zaharove, veliku cigaretu s likom njegove ruske koleginice.

informer.rs
Foto: facebook.com/maria.zakharova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter