Izvor:
24.05.2018 u 21:06
0

Ništa od istorijskog sastanka: Tramp otkazao susret sa Kimom u Singapuru!

Američki predsednik Donald Tramp otkazao je danas dugoplanirani i dugo očekivani samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom, koji je trebalo da bude održan 12. juna u Singapuru.

U saopštenju Bele kuće navedeno je da je Tramp otkazao samit sa Kimom zbog "ogromnog besa i otvorenog neprijateljskog stava u Kimovom nedavnom saopštenju".

Ranije danas je objavljeno da je Severna Koreja uništila tunele u kojima je vršila nuklearne testove. Strani novinari koji se nalaze u Severnoj Koreji kod poligona za nuklearna testiranja, rekli su da su videli ogromnu eksploziju.

tanjug.rs, blic.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter