Izvor:
26.05.2018 u 02:13
0

VLADIMIR PUTIN: Ruska vojska nije oborila malezijski avion!

Ruski predsednik Vladimir Putin ponovio je da raketa koja je oborila malezijski avion MH17 iznad Ukrajine 2014. godine nije pripadala Rusiji.

On je na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu rekao da ima nekoliko verzija, ukljucujući i onu prema kojoj je to raketa ukrajinske armije, kao i avion.

– Ponavljam, međutim, nema ničega što bi nam ulilo poverenje u kvalitet konačnih zaključaka i to se neće ni dogoditi bez našeg punopravnog učešća u istrazi – rekao je Putin odgovarajući na pitanje da li je raketa koja je oborila malezijski "boing" pripadala Rusiji.

Holandija je saopštila da smatra Rusiju odgovornom za obaranje malezijskog aviona.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Dan Snyder‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter