Izvor:
10.08.2016 u 22:24
0

EVO ŠTA BI BILO DA JE PUČ USPEO: Ovaj čovek bi postao PREDSEDNIK TURSKE!

Organizatori pokušaja vojnog puča u Turskoj su nameravali da za predsednika zemlje postave bivšeg glavnog komandanta Ratnog vazduhoplovstva Akina Ozturka, javili su turski mediji, pozivajući se na izvore u tužilaštvu.

Mediji navode da su učesnici vojnog puča otkrili spisak sa imenima lica koja je trebalo da zauzmu čelna mesta u državi, a Ozturk je trebalo da postane predsednik.

Ozturk nije priznao krivicu za učešće u pokušaju vojnog udara.

Vojni puč, koji je pokušan u noći između 15. i 16. jula, a za koji Ankara krivi muslimanskog sveštenika Fetulaha Gulena, koji živi u SAD, poremetio je odnose Turske sa SAD.

Ankara upozorava Vašington da će njihovi odnosi biti još više pogoršani ukoliko SAD ne izruče Gulena, podsećaju lokalni mediji.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter