Izvor:
28.05.2018 u 04:21
0

BERLUSKONI: Priče o smeni su neodgovorne!

Bivši premijer i lider partije "Forca Italija" Silvio Berluskoni izjavio je da je neodgovorno raspravljati o smeni predsednika Serđa Matarele, nakon što je odbacio nominciju Paola savone za ministra ekonomije.

– U ovakvom vremenima, svačija dužnost je da brani najpre ušteđevinu Italijana, brani naše porodice i kompanije. Pokret Pet zvezdica koji govori o smeni je neodgovoran, kao i uvek – rekao je Berluskoni.

On je dodao i da njegova stranka Forca Italija čeka odluku šefa države, kao i da je spremna za nove izbore.

Lider Pokreta pet zvezdica Luiđi di Majo izjavio je da bi trebalo opozvati predsednika Serđa Matarelu zbog "izdaje države" jer je odbio da prihvati evroskeptičnog Paola Savonu za ministra ekonomije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Anima Rock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter