Izvor:
28.05.2018 u 16:25
0

NEKOLIKO DANA NA POSMATRANJU: Buš Stariji ponovo u bolnici!

Nekadašnji predsednik SAD Džordž Buš Stariji primljen je u bolnicu zbog niskog krvnog pritiska i zamora, objavio je njegov portparol Džim Mekgrat, prenosi "Ej-Bi-Si njuz".

– On će verovatno ostati tamo nekoliko dana na posmatranju. Bivši predsednik je budan i svestan i nije ni u kakvim bolovima – poručio je Mekgrat.

Američka televizija navodi da je 93-godišnji Buš, 41. predsednik u istoriji SAD koji je u Beloj kući bio od 1989. do 1993, u nedelju primljen u Zdravstveni centar "Južnog Mejna" u gradu Biderford u saveznoj državi Mejn.

Podseća se da je njegova supruga Barbara Buš, sa kojom je u braku bio 73 godine, preminula prošlog meseca i da je samo dan nakon njene sahrane Buš primljen u bolnicu u Hjustonu zbog infekcije krvi.

Nakon izlaska, on je došao u Mejn, gde njegova porodica ima letnjikovac.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter