Izvor:
11.08.2016 u 18:14
0

PAUK ČOVEK PUZIO PO NEBODERU: Tražio sastanak sa Trampom, uhvaćen na 21. SPRATU! (VIDEO)

Mladić koji se tri sata peo po staklenoj fasadi nebodera Trampov toranj u Njujorku, tražeći sastanak s republikanskim kandidatom za predsednika SAD, uhapšen je kada je došao do 21. sprata.

Nepoznati 20-godišnji mladić, za koga je policija rekla samo da je iz Virdžinije, koristio je vakuum gume za penjanje uz 68-spratnu zgradu na Menhetnu u kojoj se nalazi sedište poslovnog carstva Donalda Trampa. Tramp, takodje, živi u toj zgradi, ali kada se mladić penjao u sredu nije bio tu.

Mladić je dugo uspevao da izmakne policajcima koji su razbijali prozore i probijali ventilacione cevi u pokušaju da ga zaustave, a koristili su čak i platformu za pranje prozora.

Policajci su najzad uspeli da ga uhvate i uvuku kroz otvoren prozor nakon tri sata potere po neboderu.

Pogledajte celokupni snimak njegovog penjanja!

Beta
Foto: YouTube Printscreen/Donald Trump Speeches & Events 2.0

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter