Izvor:
12.08.2016 u 20:18
0

NA POMOLU DIPLOMATSKI SKANDAL:Hoće li RUSIJA prekinuti odnose sa UKRAJINOM?

Moskva razmatra opcije odgovora na pokušaj ukrajinske obaveštajne službe da organizuje diverzije na Krimu, a moguć je i raskid diplomatskih odnosa dve zemlje, piše list "Izvestija", pozivajući se na izvore u ruskim spoljnopolitičkim krugovima. Moskva bi mogla i da zatvori ambasadu Rusije u Ukrajini i vrati sve diplomate, prenosi „Sputnjik“. Ipak, poslednju reč će dati predsednik Rusije, na osnovu sakupljenih podataka", navode mediji.

Vlasti Ukrajine još nisu prihvatile kandidaturu za novog ambasadora Rusije, a interese Moskve u zemlji predstavlja privremeni poverenik Sergej Toropov.

Federalna služba bezbednosti Rusije saopštila je juče da je za vikend sprečila terorističke napade na Krimu, koje je pripremalo Ministarstvo odbrane Ukrajine. Kijev je to demantovao.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter