Izvor:
13.08.2016 u 00:55
0

DRAMA NA NEBU: Mladić ukrao AVION i poginuo!

Kanađanin star 20-ak godina poginuo je u blizini Toronta kada se srušio mali avion koji je on ukrao, saopštila je kanadska policija.

Kako je preneo AFP, navedeno je da se avion "pajper PA-38-112 Tomahavk" srušio u ranim jutarnjim časovima kod grada Piterboro na obali jezera Ontario.

Policijska inspektorka iz tog grada Lin Buler izjavila je da je izgleda mladić, koji je stradao na licu mesta, "pokušavao da prizemlji avion".

Nije poznato da li je on imao letačku dozvolu ili iskustva u letenju avionom. Letelicu je ukrao na nekih 100 kilometara od mesta rušenja aviona.

Izvor:Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter