Izvor:
12.06.2018 u 14:29
0

NEZAPAMĆENI ZLOČIN U SAD: Muškarac držao četvoro mališana kao taoce 21 sat, a onda ih je brutalno ubio!

Četvoro dece je pronađeno mrtvo nakon što ih je napadač koji je u Orlandu na Floridi upucao policajca u lice, držao kao taoce čak 21 sat, prenosi sputniknews.com.

Gari Lindsi Junior (35) osuđivani kriminalac, pronađen je mrtva zajedno sa još četvoro dece starosti od 1, 6, 10 i 11 godina, koje je držao kao taoce od nedelje uveče, izjavio šef policije Orlanda.

Incident je počeo u nedelju uveče kada je polcija odgovorila na prijavu nasilja u porodici, prenosi rt.com.

Kada su stigli na mesto događaja napadač je otvorio vatru na policiju. Policajac je odveden u bolnicu sa ozbiljnim povredama, a napadač se zabarikadirao sa taocima.

Počeli su pregovori sa njim koji su trajali ceo dan, da bi se izgubio kontakt oko nešto posle 20:30 časova. Policija je krenula u akciju oko 21 čas.

Oni su u stanu pronašli tela osumnjičenog i dece i svi su imali rane od metaka na telu. Pretpostavlja se da je osumjičeni ubio decu, pa sebi oduzeo život.

Imena dece nisu objavljena, ali se pretpostavlja da je osumnjičeni otac dvoje dece, dok su drugo dvoje deca njegove devojke.

Osumnjičeni je i ranije pravio incidente, pa je bio hapšen zbog nasilja u porodici i požara.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter