parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

KRAJ KRIZE U PARIZU: Taoci oslobođeni, nasilnik lišen slobode!

 

 

 Muškarac koji je od 16:00 sati držao najmanje dve osobe kao taoce u centru Pariza večeras je uhapšen, a taoci su oslobođeni, saopštile su francuske vlasti.

Policijski izvori navode da je reč o neuravnoteženoj osobi sa nejasnim motivima, a francuski ministar unutrašnjih poslova rekao je da su ga pregovarači teško razumeli. Talačka kriza je okončana nekoliko minuta nakon što je policija upala u poslovnu zgradu u kojoj su taoci držani, a oslobođeni taoci su živi i zdravi..

Upadu su, prethodili "komplikovani pregovori" sa muškarcem koji je tvrdio da je naoružan bombom i pištoljem, kao i da ima naoružanog saučesnika izvan zgrade, a tražio je da se kontaktira iranska ambasada "kako bi prosledila poruku francuskim vlastima". Francuska policija saopštila je prethodno da nepoznat muškarac drži kao taoce dve osobe u kancelariji u centru Pariza i da nema indicija da je reč o terorističkom činu, dok su pojedinimediji preneli da je taj muškarac uzeo za taoce tri osobe, među kojima trudnicu, te da je tvrdio da je jedan talac u teškom stanju.

Talačka kriza odvijala od 16:00 sati u 10. arondismanu i da je policija tu četvrt blokirala i evakuisala.

Teško naoružani policajci, vatrogasci i spasioci bili su raspoređeni ispred zgrade, koja se nalazi u prometnom kvartu u centru francuske prestonice, a pripremili su i robota "Kolosa" za izviđačke aktivnosti i evakuisanje pripreka u slučaju eksplozije ili rušenja.

 

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Jedna pesma, jedna želja
22:30 Letnji kamp - Veče sa poznatima
02:30 Posle ručka (R)