Izvor:
14.06.2018 u 10:03
0

UHAPŠENO 18 ČLANOVA ID U ISTANBULU I IZMIRU: Planirali samoubilačke bombaške napade!

U Istanbulu i Izmiru je uhapšeno 18 osoba osumnjičenih da su članovi takozvane Islamske države, saopštili su turski zvaničnici.

U operaciji, koju su sprovele turska obaveštajna agencija i anti-teroristička jedinica policije, uhapšeno je 10 ekstremista u Izmiru, dok je osam uhapšeno u Istanbulu. Kako se navodi, pretpostavlja se da su osumnjičeni pružali finansijsku pomoć organizaciji, da su putovali u i iz zona konflikata, kao i da su obučavani da izvedu samoubilački bombaški napada.

ID je izvela brojne bombaške napade širom Turske prethodnih godina, a jedan od najvećih je bio napad u Istanbulu u novogodišnoj noći, 1. januara 2017. godine, kada je ubijeno 39 osoba.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter