Izvor:
19.06.2018 u 06:15
0

Makron se istresao na dečaka jer mu se obratio po nadimku!

Francuski predsednik Emanuel Makron istresao se na jednog francuskog tinejdžera jer ga je nazvao po nadimku "Manu" i pevao himnu socijalista ispred njega.

To se dogodilo na severu Francuske, na komemoraciji generalu Šarl de Golu, prenosi Rojters.

Dečak, od oko 15, 16 godina stajao je iza ograde dok je Makron prolazio pored gomile i pevao Internacionalu, pre nego što je dobacio Makronu: "Šta ima Manu?".

Na to mu je Makron oštro odgovorio da ne sme tako da se ponaša jer je na zvaničnoj ceremoniji.

"Možeš da se ponašaš kao klovn, ali mi danas pevamo Marseljezu i partizanske pesme. Oslovljavaj me sa gospodine predsednče", rekao je Makron.

Dečak mu se izvinio, ali je Makron nastavio da ga grdi.

"Moraš da radiš stvari na pravi način. Ako želiš da jednog dana predvodiš revoluciju prvo moraš da stekneš diplomu i naučiš kako da zaradiš novac da preživiš", rekao je Makron.

Kako se navodi, to nije prvi put da Makron u javnosti deli lekcije onima koji ga ne poštuju ili izazivaju, a tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje kada ga je jedan od radnika optužio da je "čovek u odelu", on je rekao da je "najbolji način da platiš odelo da dobiješ posao".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter