Izvor:
21.06.2018 u 07:48
0

PLANIRA DA SKLONI SA VLASTI REPUBLIKANCE: Bivši gradonačelnik Njujorka daje 80 miliona dolara za pomoć demokratama!

Bivši gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg, koji često kritikuje predsednika Donalda Trampa, namerava da potroši 80 miliona dolara kako bi pomogao Demokratama i njihovim kandidatima na izborima za Kongres u novembru.

Blumberg koji se deklariše kao politički nezavisan je naložio svojim saradnicima da taj novac iskoriste kako bi sklonili s vlasti Republikance.

– Nikada nisam smatrao da je javnosti dobro kada je jedna stranka potpuno razvlašćena, a mislim da je proteklih godinu i po dana to dokazalo – naveo je Blumberg u saopštenju ne precizirajući o kojoj sumi novca se radi.

Blumberg je dao podršku demokratskom kandidatu Hirali Klinton na predsedničkim izborima 2016. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter