Izvor:
15.08.2016 u 03:41
0

HOROR U RIJU: Američki plivači OPLJAČKANI pod pretnjom oružjem!

Četvorica američkih plivača, među kojima je i osvajač zlatne olimpijske medalje Rajan Lohte, opljačkani su u Riju pošto su ih presreli naoružani napadači koji su im pretili pištoljem.

Lohte je za tv mrežu NBC ispričao da se prošle noći vraćao u Olimpijsko selo sa zabave francuske delegacije, zajedno sa još trojicom plivača, kada su naoružani muškarci koji su imali policijska obeležja zaustavili njihov taksi.

Kriminalci su od plivača tražili da im predaju novac i druge vrednosti i legnu na zemlju što je, Lohte, kako kaže, odbio, prenosi Rojters.

"Momak je izvukao pištolj i stavio mi ga na čelo rekavši mi da legnem. Digao sam ruke uvis. Uzeo nam je novac, novčanik, ali mi je ostavio mobilni telefon i kreditne kartice", ispričao je 32. godišnji Lohte.

Bezbednost je najveći problem za organizatore Olimpijskih igara u Brazilu koji su angažovali više od 80.000 vojnika i policajaca na ulicama Rija.

Međunarodni olimpijski komitet najpre je negirao da se pljačka dogodila. Međutim, Američki olimpijski komitet je to potvrdio, saopštivši da su sva četvorica sportista na sigurnom i da "sarađuju sa vlastima ovim povodom".

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/IBTimes UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter