Izvor:
04.07.2018 u 21:04
0

NETANIJAHU POZIVA EVROPU: Zauzmite čvršći stav protiv Irana!

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu želi da Evropa zauzme čvršći stav protiv Irana, nakon što je iranski diplomata uhapšen pod optužbom da je planirao napad sa iranskom opozicionom grupom u Francuskoj.

Iranski diplomata je uhapšen u Nemačkoj i jedan je od četvoro uhapšenih pod optužbom da je planirao da izvrši bombaški napad tokom sastanka Nacionalnog saveta otpora Irana.

– Nije slučajnost to što je ovaj napad sprečen. Pozivam lidere evrope da prestanu da finansiraju terorističke režime koji finansijraju terorizam protiv nas na vašem tlu. Dosta više sa politikom slabosti kada je u pitanju Iran – rekao je Netanijahu.

Netanijahu je naglasio da je činjenica da se napad planirao dok je iranski predsednik Hasan Rohani bio u Evropi, tražeći ekonomske beneficije od nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, znak "beskrajnog licemerstva Irana".

Teheran je saopštio da nije imao ništa sa napadom i nazvali su ga operacijom "pod lažnom zastavom", koju su sprovele figure unutar Nacionalnog saveta otpora Irana.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter