Izvor:
17.08.2016 u 01:51
0

FILMSKA POTERA PO GRADU: Trojica muškaraca se zakucali u parkirane automobile!

Londonska policija privela je tri muškarca za kojima je bila u poteri, pre nego što su se, bežeći od njih, zakucali u parkirane automobile ispred sportskog centra Majl End.

Nekoliko naoružanih policajaca i hitnih službi danas popodne uputili su se ka istočnom Londonu, zbog incidenta kod stadiona Majl End, ali su se potom povukli sa mesta događaja.

Prema rečima očevidaca, u automobile parkirane ispred ovog sportskog centa uleteo je nepoznati muškarac u svom vozilu, izazvavši štetu na njemu, ali i nekima od parkiranih automobila, nakon čega je pobegao.

Policijske snage koje su intervenisale su napustile mesto incidenta, ali se, za sada, ne oglašavaju tim povodom.

Na društvenim mrežama su se, navodno, pojavile i fotografije koje prikazuju uništeni automobil.

U prvom trenutku nije znao šta se dešava, ali su stizale informacije da iznad ovog dela grada lete helikopteri, dok su lokalnim autobusima promenjene trase.

Sumnjalo se da je u toku potera ili talačka kriza.

Izvor: rt.com
Foto: Twitter/Daily Mirror:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter