Izvor:
05.07.2018 u 19:52
0

MEKEDONSKI PREMIJER PRIMIO SPECIJALNU NAGRADU: Zevu uručeno priznanje Ličnost godine Evrope!

Makedonskom premijer Zoran Zaev dobitnik je priznanja ličnost godne Evrope u kategoriji specijalnih nagrada, koje mu je dodeljeno u Sarajevu, a on je preuzimajući priznanje rekao da želi da ga podeli sa svojim kolegama iz BiH, Srbije, Albanije, Crne Gore i premijerom privremenih kosovskih institucija.

Zaev je na svečanosti održanoj u sarajevskom hotelu “Holiday“ na ceremoniji 38. izbora evropskih najmenadžera i najkompanija u ovoj godini, rekao da ovo priznanje želi da podeli i sa premijerima Bugarske i Grčke.

Kako je rekao sa premijerom Bugarske jer je posvetio veliku pažnju putu zemalja Zapadnog Balkana u EU, a grčkom jer je zajedno sa njim uspeo da reši višedecenijski spor o imenu Makedonije.

– Ono što želim da kažem kao poruku svim građanima našeg regiona jeste da nastavljamo da radimo za vas, poštovani građani, jer ako obezbedimo stabilnost i sigurnost i gradimo prijateljstvo, onda ćemo vam obezbediti bolju budućnost. Želimo da dokažemo Evropi da Zapadni Balkan ima šta da ponudi Evropskoj uniji. Balkan nikada više neće biti bure baruta, biće evropski, kao i što zaslužuje – rekao je makedonski premijer.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Zoran_Zaev

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter