Izvor:
10.07.2018 u 20:09
0

JEDNOG JUTRA SE PROBUDILI I VIDELI GRDOSIJU NASRED POLJA: Ogromni boing 747 se preko noći pojavio u ovom selu!

Kada se ogroman boing 747 preko noći pojavio na blatnjavom polju u mestu Čai Natu u Tajlandu, lokalni meštani su bili poprilično iznenađeni.

U početku, niko nije znao kako se toliki avion tu stvorio, pa su mnogi počeli da slikaju impozantnu letelicu. Vrata aviona su bila zatvorena tako da nisu mogli da uđu unutra ili ispitaju o čemu se tačno radi.

– Prvo sam pomislio da je ostao bez goriva. Nikad pre nisam bio u avionu, pa je ovo bilo veliko iznenađenje – rekao je meštanin Prae Anan.

Kasnije se saznalo da je zemljoposednik Somčai Fukio kupio letelicu na lokalnoj aukciji. Kamion je dovukao avion, a onda ga je kran izvukao i položio na betonske blokove na zemlji, kako ne bi propao kroz vlažno zemljište.

– Kupio sam ga na aukciji. Motor i svi kompjuterski delovi su izvučeni. Želeo bih ovde da napravim malu atrakciju, sa stazom za moto-kros i fudbalskim terenom, a posetioci će iz aviona moći da prate sve aktivnosti – rekao je.

Somčai je dozvolio slikanje, ali ne i ulazak u avion.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen/moon cate

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter