Izvor:
11.07.2018 u 08:04
0

AUSTRALIJA: Uhvaćen krokodil od 600 kg, potraga trajala osam godina!

Šumski rendžeri iz severne Australije uspeli su da uhvate ogromnog krokodila teškog 600 kilograma, nakon što je ta životinja prvi put primećena pre skoro deceniju.

Strani mediji prenose da je procenjeno da je krokodil, za kojeg se procenjuje da je star više od 60 godina, pronađen je kako pritajen vreba u blizini rampe za brodove u reci Ketrin.

Oval krokodil, koji može da živi i u slanoj i u slatkoj vodi, sa 4,71 metrom dužine najveći je ikada uhvaćen u tom regionu.

Lokalne vlasti tragale su za ovim krokodilom od 2010, kada je prvi put primećen, i pokušavale su da ga izoluju kako bi se sprečilo da "stupi u kontakt s ljudima".

Krokodil će sada biti prebačen na farmu ovih životinja u regionu Ketrin.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter