Izvor:
18.08.2016 u 14:50
0

POSLE OVE FOTOGRAFIJE JEZA ĆE VAM PROĆI KROZ TELO: Slika dečaka iz ALEPA užasnula svet! (FOTO)

Fotografija i snimak petogodišnjeg dečaka, koji je izvučen iz ruševina posle razornih vazdušnim udara na Alepo, brzo su se proširili društvenim mrežama i predstavljaju odraz užasa koji pogađaju taj grad na severu Sirije.

Na snimcima se vidi kako vidno iscrpljen dečak Omran sedi u narandžastoj stolici u ambulanti, a krv i prašina mu potpuno prekrivaju lice. Fotografiju i snimak su objavili sirijski opozicioni aktivisti, prenela je agencija AP.

Lekari kažu da Omran ima povrede glave. Na snimku se vidi kako muškarac nosi dečaka koji je prethodno izvučen iz ruševina posle vazdušnih udara na deo grada Katerdži, koji se nalazi pod kontrolom pobunjenika.

decak

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/rafsanchez/RusConsulGen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter