Izvor:
03.05.2016 u 18:16
0

SMRTONOSNI SELFI: Tinejdžer se ubio FOTOGRAFIŠUĆI SE SA PIŠTOLJEM

Na istoku Indije poginuo je tinejdžer u pokušaju da napravi "selfi" fotografiju sa pištoljem uperenim u glavu, objavila je danas policija u Pendžabu.

Tinejdzer je preminuo nakon što je pokušao da fotografiše "selfi" sa očevim pištoljem uperenim u glavu. Mladić iz Pundzaba je slučajno povukao okidač napunjenog pištolja.

Prema izveštaju policije, 15-godišnji Ramandip Sing "povukao je obarač desnom rukom dok je u levoj držao mobilni telefon namešten za fotografisanje selfija u svojoj kući".

"Mladić je u bolnici podlegao prostrelnoj povredi glave. Pištolj je vlasništvo njegovog oca koji je građevinski radnik", potvrdio je inspektor Barat Bušan, prenosi AP.

Indija je država sa največim brojem smrtnih slučajeva kao posledice fotografisanja "selfija" u rizičnim situacijama ili oruženju opasnom po život. Od 2014. godine, ukupno je u svetu na ovaj način poginulo više od 50 ljudi, od kojih više od 20 Indijaca.

Svetski mediji upozoravaju na opasnost ovog trenda, jer od fotografisanja selfija godišnje pogine više ljudi nego od napada ajkule. Najčešći uzroci su poziranja na mostovima, ivicama provalije ili u toku vožnje.

Smrt indijskog tinejđera koji je pozirao sa punim pištoljem takođe nije prvi ovakav tragičan slučaj.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/AP_Magazine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter