Izvor:
15.07.2018 u 12:42
0

U PRAVO VREME NA „POGREŠNOM“ MESTU: Uhapšen zbog letenja paraglajderom iznad Trampovog golf terena!

Škotska policija je saopštila da je uhapsila muškarca koji je paraglajderom, u znak protesta, leteo nisko iznad golf terena američkog predsednika Donalda Trampa u toj zemlji.

– Policija Škotske može da potvrdi da je 55-godišnji muškarac uhapšen u vezi sa incidentom koji se dogodio kada je veliki paraglajder proleteo u blizini hotela u Tarnberiju u petak oko 21:45 sati – navodi se u saopštenju.

Tramp vikend provodi u svom luksuznom hotelskom kompleksu sa golf terenima u Tarnberiju na zapadu Škotske, pripremajući se sa za sutrašnji susret u Helsinkiju s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Iznad Trampovih golf terena, paraglajder je razvio protestni transparent organizacije "Grinpis", ušavši u zonu zabrane letenja, a škotska policija je juče saopštila da pokušavaju da uđu u trag osobi koja je paraglajderom upravljala.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter