Izvor:
16.07.2018 u 10:18
0

KOLONA CRNIH AUTOMOBILA ČEKA PREDSEDNIKA RUSIJE: Putinov avion sleteo na aerodrom u Helsinkiju!

Avion u kojem se nalazi predsednik Rusije Vladimir Putin sleteo je na aerodrom Helsinki-Vanta.

Zbog kašnjenja Putina celokupna satnica današnjeg samita sa američkim predsednikom Trampom mogla da bude pomerena za 20 minuta. Navodi se da je prvobitno planirano da Putin u 11,30 časova po srednjeevropskom vremenu sleti u Helsinki, pola sata kasnije u dođe u predsedničku palatu u prestonici, da Tramp tu stigne deset minuta potom i da njihov bilateralni sastanak počne 12,15 časova.

Kolona crnih automobila parkirana je na finskom aerodromu Helsinki-Vanta i čeka dolazak Putina.

Finski mediji objavili su prethodno da je Putin stigao u Helsinki uoči samita sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, ali je YLE objavio da po nekim informacijama Putin nije u avionu koji je sleteo na prestonički aerodrom.

U letelici su verovatno samo članovi Putinove delegacije.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak aviona sa natpisom "Rusija" koji se prizemljio na aerodromu Helsinki-Vanta.

Tramp je sinoć stigao u Helsinki, a jutros se sastao sa finskim predsednikom Saulijem Ninisteom u predsedničkoj rezidenciji Mentinijemi, gde će samit američkog i ruskog predsednika i biti održan.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter