Izvor:
16.07.2018 u 10:38
0

TRAMP POČASTVOVAN DOČEKOM: Prve dame Finske i SAD uživale u društvu i doručku!

Prva dama SAD Melanija Tramp objavila je na društvenim mrežama da je uživala u današnjem razgovoru sa Dženi Haukio, suprugom finskog predsednika Saulija Ninistea.

– Uživala sam u razgovoru sa prvom damom Finske danas – dobar razgovor o pitanjima sa kojima se suočavaju naše nacije. Hvala, Dženi Haukio što ste me ugostili! – poručila je Trampova supruga na društvenoj mreži.

Prethodno je Tramp tvitovao da je bio počastvovan dočekom i radnim doručkom koji su im priredili predsednik Finske i supruga.

– Počastvovan sam našim jutrošnjim susretom. Hvala Vam! – naveo je Tramp.

Niniste je na Tviteru napisao da je njihov razgovor bio "raznovrstan".

– Raznovrstan razgovor na početku zanimljivog dana. Mnogo stvari je stalo u sat vremena – napisao je Niniste.

Tramp se sastao jutros sa finskim predsednikom u predsedničkoj rezidenciji Mentinijemi prestonici Helsinkiju, gde će danas biti održan samit Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina. Tramp je hvalio Finsku i nazvao je divnom zemljom, istovremeno zahvalivši predsedniku Ninisteu na pomoći vezanoj za ovaj samit i lepom dočeku. Navodi se da je Tramp tokom razgovora takođe pohvalio prošlonedeljni samit NATO u Briselu i ocenio da Alijansa nikada nije koherentnija i jača. Pre početka samita Trampova supruga Melanija dobila je cveće od Ninistea i njegove supruge Dženi Haukio.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/FLOTUS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter