TRAMP POČASTVOVAN DOČEKOM: Prve dame Finske i SAD uživale u društvu i doručku!

 

 

 Prva dama SAD Melanija Tramp objavila je na društvenim mrežama da je uživala u današnjem razgovoru sa Dženi Haukio, suprugom finskog predsednika Saulija Ninistea.

- Uživala sam u razgovoru sa prvom damom Finske danas - dobar razgovor o pitanjima sa kojima se suočavaju naše nacije. Hvala, Dženi Haukio što ste me ugostili! - poručila je Trampova supruga na društvenoj mreži.

Prethodno je Tramp tvitovao da je bio počastvovan dočekom i radnim doručkom koji su im priredili predsednik Finske i supruga.

- Počastvovan sam našim jutrošnjim susretom. Hvala Vam! - naveo je Tramp.

Niniste je na Tviteru napisao da je njihov razgovor bio "raznovrstan".

- Raznovrstan razgovor na početku zanimljivog dana. Mnogo stvari je stalo u sat vremena - napisao je Niniste.

Tramp se sastao jutros sa finskim predsednikom u predsedničkoj rezidenciji Mentinijemi prestonici Helsinkiju, gde će danas biti održan samit Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina. Tramp je hvalio Finsku i nazvao je divnom zemljom, istovremeno zahvalivši predsedniku Ninisteu na pomoći vezanoj za ovaj samit i lepom dočeku. Navodi se da je Tramp tokom razgovora takođe pohvalio prošlonedeljni samit NATO u Briselu i ocenio da Alijansa nikada nije koherentnija i jača. Pre početka samita Trampova supruga Melanija dobila je cveće od Ninistea i njegove supruge Dženi Haukio.
 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/FLOTUS

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost