Izvor:
16.07.2018 u 12:10
0

UOČI SAMITA TRAMP-PUTIN: Nekoliko protesta u Helskinkiju!

Nekoliko protesta održava se u prestonici Finske, Helsinkiju, uoči samita predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina.

Prema navadima helsinške policije, ukupno 13 protesta je planirano, a očekuje se da će na njima učestvoavati od nekoliko osoba do nedekoliko desetina osoba, izjavio je neimenovani policijski izvor.

Organizacija za zaštitu životne sredine "Grinpis" postavila je na tornju luteranske crkve Kalio u Helsinskiju ogroman transparent o borbi protiv klimatskih promena uoči početka samita predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina u finskoj prestonici.

Na nekoliko mesta okupili su se i drugi aktivisti, pa je tako grupa mladih kod parka Esplanada držala transparente na kojima piše "Učini da Amerika ponovo trguje!" (Make America Trade Again!) što je poruka Trampu u odnosu na njegov predizborni slogan "Učini Ameriku ponovo velikom!" (Make America Great Again!)

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter