parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

POČEO SASTANAK TRAMPA I PUTINA U HELSINKIJU: Vreme za detaljniji razgovor o bilateralnim odnosima Rusije i SAD!

 

 

 Na početku sastanka američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina, dvojica lidera su se rukovala preko stola, osmeha na licima nije bilo, a i Tramp se nije rukovao sa istom, vidljivom žestinom kao prilikom susreta sa drugim svetskim liderima.

Pre početka razgovora, koji se vode iza zatvorenih vrata, samo u prisustvu prevodioca, Tramp je čestitao Putinu na organizaciji Svetskog prvenstva istakavši da je ono bilo "jedno od najboljih". Američki predsednik je kazao i da će razgovarati o svemu - od trgovine, preko vojske, do Kine.

- Mi se nismo najbolje slagali skoro dve godine. Slaganje sa Rusijom je dobra, a ne loša stvar - rekao je Tramp i dodao da dve države mogu da imaju "izvanredne odnose".

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je američkom predsedniku Donaldu Trampu da je vreme da se razgovara o bilateralnim državnim odnosima i teškim problemima između drugih zemalja, kojih ima mnogo.

 Putin je rekao Trampu i da će dve države nastaviti da održavaju redovne kontakte.

- Nekoliko puta smo razgovarali telefonom o raznim međunarodnim događajima. Naravno, sada je vreme da detaljno razgovaramo o našim bilateralnim odnosima i različitim problemima u svetu kojih ima puno - rekao je Putin.

 

Izvor: Tanjug
Foto:  Twitter/FoxNews

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Letnji kamp - Buđenje
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp - Live
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp - Live
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Jedna pesma, jedna želja
22:30 Letnji kamp - Veče sa poznatima
02:30 Posle ručka (R)