Izvor:
16.07.2018 u 12:44
0

POČEO SASTANAK TRAMPA I PUTINA U HELSINKIJU: Vreme za detaljniji razgovor o bilateralnim odnosima Rusije i SAD!

Na početku sastanka američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina, dvojica lidera su se rukovala preko stola, osmeha na licima nije bilo, a i Tramp se nije rukovao sa istom, vidljivom žestinom kao prilikom susreta sa drugim svetskim liderima.

Pre početka razgovora, koji se vode iza zatvorenih vrata, samo u prisustvu prevodioca, Tramp je čestitao Putinu na organizaciji Svetskog prvenstva istakavši da je ono bilo "jedno od najboljih". Američki predsednik je kazao i da će razgovarati o svemu – od trgovine, preko vojske, do Kine.

– Mi se nismo najbolje slagali skoro dve godine. Slaganje sa Rusijom je dobra, a ne loša stvar – rekao je Tramp i dodao da dve države mogu da imaju "izvanredne odnose".

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je američkom predsedniku Donaldu Trampu da je vreme da se razgovara o bilateralnim državnim odnosima i teškim problemima između drugih zemalja, kojih ima mnogo.

Putin je rekao Trampu i da će dve države nastaviti da održavaju redovne kontakte.

– Nekoliko puta smo razgovarali telefonom o raznim međunarodnim događajima. Naravno, sada je vreme da detaljno razgovaramo o našim bilateralnim odnosima i različitim problemima u svetu kojih ima puno – rekao je Putin.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/FoxNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter