Izvor:
16.07.2018 u 15:46
0

PUTIN: Odnosi Rusije i SAD „u teškom stanju“, ali se nadam da se dve strane sada bolje razumeju!

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas u Helsinkiju da su odnosi Rusije i SAD "u teškom stanju", ali se nada da se dve strane sada bolje razumeju.

Putin je to rekao na zajedničkoj konferenciji za novinare sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, održanoj posle razgovora i radnog ručka američke i ruske delegacije u Helsinkiju, prenosi finska državna televizija Yle.

Putin je kazao da se nisu složili oko svih stvari, a da su razgovarali i o Siriji.

"Zadovoljni smo razgovorima. Jasno, ostali su neki izazovi. Nadam se da sada bolje razumemo jedni druge", rekao je ruski predsednik.

Jedna od tema bilo je i mešanje u američke predsedničke izbore 2016. godine, kazao je Putin i ponovio da se Rusija nikada nije mešala i da se nikada neće ni mešati.

Prema rečima ruskog predsednika, novi problemi povezani su sa terorizmom i svetskom finansijskom situacijom.

"Kao najveće nuklearne sile odgovorni smo za nuklearno naoružanje", rekao je Putin, podsećajući da je Hladni rat odavno završen.

Kako se navodi, osim Putina i Trampa na konferenciji su prisutni svi članovi delegacija dve zemlje, kao i Trampova supruga Melanija.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Sputnik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter