KAMPERI ŠOKIRANI: Gledateljka RAZOTKRILA plan ljubavnog trougla! (FOTO)

 

 

Tokom emisije sa Tihomirem Filipović, uživo u programu javila se gledateljka koja je želela da istakne svoje mišljenje kao mišljenje većine.

Javnost je šokirana ulaskom Nebojše Mileusnić, kako on za sebe kaže, sadašnjim dečkom Ane Tasić, dok ona govori drugačije, s obzirom da je sa Sašom Lampaš uplovila u ljubavnu romansu.

- Po mom mišljenju, mislim da je sve to namešteno, jer oni su se to dogovorili tokom žurke kad Ana još uvek nije bila u rijalitiju - rekla je gledateljka, te se Tika ubacio - To sam i ja preneo gospođo, po društvenim mrežama sve isto tako komentariše, u rijalitiju je sve moguće, ja ne smem da iznosim svoje mišljenje na celu tu temu, ali ne bih bio tako siguran u to što govorite - te je pitao gledateljku iz Šumadije šta Tasićeva treba da uradi povodom cele situacije - Treba da ostane sa ovim crnim dečkom, ne treba sa ovim starim dečkom, nekako mi je previše fin Saša, nežan je prema njoj, mazi je, čuva, a Nebojša mislim da nije to nikad radio. I dalje mislim da je gluma, ali ako nije gluma, onda su veoma lep par - zaključila je.

 

 

Sve vesti iz ,,Letnjeg kampa" možete pratiti na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost