EKSKLUZIVNO SAMO ZA HAPPYTV.RS: Nekadašnji drug JUTJUBERKE! Ona prodaje lažni moral! (VIDEO)

 

 

Poznati jutjuber i pevač, ali i nekadašnji drug Ane Nedeljković, poznatija kao Enn La Rush, Raša Raa ispričao je samo za naš portal istinu oko jutjub drame, kao i šta misli o kamperki sa kojom je do sada imao dosta nerešenih stvari.

Naime, da se podsetimo i pre njenog ulaska u rijaliti, podigla se ogromna prašina, jer prvi put u istoriji takvog formata zabavno-humorističkog programa, ulazi popularna jutjuberka. Od samog starta kamperka je naizlazila na osude javnosti, ali i svojih cimera iz tropskog okruženja. Nakon što se prilagodila na nesvakidašnje uslove, tinejdž zvezda ulazila je mnogo puta u sukoe, što sa gostima u studiju, što sa takmičarima. Ekskluzivne informacije smo dobili, vezano za jutjub dramu koja joj se desila, a Raša nam otkriva detalje i neke pikatentne stvari iz kamperkinog života.

Motiv njegov ulaska na žurku, kako navodi, jeste jer želi da raskrinka mladu kamperku, ali i zbog promocije svoje pesme ,,Žena iz pakla".

U prvi plan istakao je da ima neraščešćene račune sa mladom jutjuberkom, te da joj neće biti dobro kad se sretnu, čemu ide u prilog dešavanja sa žurke.

 

 

Na pitanje kako komentariše dosadašnje njeno učešće u ,,Letnjem kampu", govori sledeće:

- Nemam neko mišljenje o njoj preterano, osim da je loša osoba

Mladi pevač je tokom žurke dolazio u sukob sa Nedeljkovićevom, jer nije mogla da izrži njegovo prisustvo, s obzirom da on zna dosta stvari o njoj.

Šta je još rekao, na koga se dodatno obrusio, pogledajte u videu koji sledi:

 

 

 

Sve vesti iz ,,Letnjeg kampa" možete pročitati na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost