NEVIĐENO U RIJALITIJU: Saškin OTAC sa LJUBAVNICOM ušao u kamp! Kamperka doživela NERVNI SLOM! (VIDEO)

 

 

Neviđeno u dosadašnjim rijalitijima!

Otac se sa ljubavnicom uključio u program i saopštio ćerki da napušta porodicu!

Prava drama dogodila se sinoć u rijalitiju ,,Letnji kamp". Aleksanadar Karailjaz se, ležeći kraj svoje ljubavnice, direktno uključio slikom i time potpuno šokirao svoju ćerku Aleksandru.

Aleksandra je doživela pravi nervni slom i u psihičkom rastrojstvu izrekla niz uvreda i pretnji očevoj ljubavnici Snežani koja nije skidala ruke sa Aleksandrinog oca.

Situacija je postala jos teža kada se telefonski uključila i Aleksandrina mama koja je priznala da je njen brak okončan, ali i da je i ranije znala za muževljevo neverstvo.

Uplakanu i besnu Aleksandru moralo je smirivati i obezbeđenje, a pravi šok je nastao kada je voditeljka Zorica Dukić objavila da se Aleksandar i Snežana, zapravo, nalaze u spavaćoj sobi ,,Letnjeg kampa" i da će im se uskoro pridružiti.

 

 

Ostali kamperi su brzo sklonili sve čaše kraj Aleksandre, bojeći se incidenata, dok su neke od devojaka nastavile da plaču zajedno sa Aleksandrom, potrešene onim sto se dešava.

Međutim, ispostavilo se da je istina sasvim drugačija i da je njen otac, zapravo, celu priču izmislio najavljujući time svoj ulazak u rijaliti, zajedno sa takmičarkom, Snežanom Anđelković.

Šta će se dalje dešavati u ,,Letnjem kampu" možete pratiti svakoga dana na Happy televiziji, a uzbuđenja svakako neće nedostajati, jer je kamp dobio sasvim nove i ozbiljne rijaliti igrače.

 

 

Sve vesti iz ,,Letnjeg kampa" možete pratiti na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost