SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: POČEO je "LETNJI KAMP", do sada NEVIĐENI REALITY na HAPPY televiziji! (FOTO)

Večeras na ekranima "Happy" televizije zasijao je potpuno novi projekat - "LETNJI KAMP"

Do sada neviđeni televizijski format počeo je sa emitovanjem na najsrećnijoj televiziji.

Prvi put u istoriji, ovakvih formata, biće otvoreno mesto, na kojem će, uz potpuno besplatno piće i odličnu zabavu moći gledaoci da budu deo rijalitija, i to u društvu mladih sportista i sportistkinja, u bajkovitom  ambijentu.

-Još jednom ćemo pokazati da tim produkcije Hepi televizije postavlja visoke standarde, koji zatim, svi rado prihvataju – kažu u produkciji „Letnjeg kampa“.

Kroz razne igre, muzičku zabavu, vrhunske goste, ukupno 16 učesnika pokazaće gledaocima svoj karakter, čineći da postanu omiljeni na tv ekranima, steknu obožavaoce, a kao i većina takmičara rijalitija na Hepi televiziji potpuno promene svoj život.

Produkcija je za gledaoce spremila pregršt iznenađenja, što svedoči i činjenica da su voditelji najegzotičnijeg rijaliti programa na našim prostorima, zvezde šeste sezone "Parova", Nikola Lakić i Zorica Dukić.

-Iz kampa neće biti izbacivanje, ali će se takmičati mora da se dokažu - rekla je Zorica.

-Svako od gledalaca će moći, petkom, da dođe na piće kod kampera koji će im biti na usluzi, a to će uraditi tako što će moći da se prijave na broj telefona koji će biti prikazan na ekranima Happy televizije - rekla je Bojana.

Happytv.rs
Photo:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost