ANA NEDELJKOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Otkriva detalje rasprave sa NOVIM KAMPERKAMA, ali i kako bi se OSEĆALA da uđe njen BIVŠI dečko! (FOTO)

 

 

Ana Nedeljković, učesnica koja je nadmašila sve predrasude. Osim što je najmlađa kamperka, Ana izaziva burne reakcije kako kod publike, tako i u kampu. Samo za Happytv.rs otkriva sve detelja sukoba sa novim kamperkama, šta misli o njima, ali i o ostalim dešavanjima iz ,,Letnjeg kampa".

 

1. Sinoć vas je sve Uprava kampa iznenadila ulaskom 4 novih takmičarki, koja ti se najmanje svidela od njih i za koju smatraš da se neće uklopiti u kampu, obzirom da si bila kapiten i da si od početka upoznata sa pravilima igre?

Ne znam im ni imena, niti me interesuje jer deluju jako agresivno i bezobrazno, napadaju učesnike koji su ovde od početka, uključujući i mene, a da pre toga nisu ni ruku pružile da se upoznaju i kulturno pitaju za krevet. Mislim da će se sve uklopiti jer ne odlučujem ja o tome kako vidim muški deo ekipe ih je već prihvatio.

2. Proteklih dana u kampu postaje sve napetije, neki učesnici negoduju tvoju neodgovornost što se tiče ,,kućnih poslova“, kako komentarišeš to?

- Smatram da sam bila dovoljno odgovrna i sasvim korektna, možda sam čak i više radila od nekih, ali po onome što sam do sada zaključila izgleda da koliko god radim uvek će moj rad omalovažiti jer sam navodono najomraženija i samim tim sam sigurna meta.

3. Sinoć su gledaoci imali pravo da glasaju za najpametnijeg i najglupljeg kampera, ti si ponela titulu najpametnije, po tvom mišljenju, šta je to što je tebe izdvojilo od ostalih kampera i ko je po tvom mišljenju, ko bi trebalo da odnese titulu najglupljeg?

Iskreno mi se čini da je sve bilo namešteno ali ako nije onda mi je drago što me publika tako vidi. Tituli najglupljeg je zaslužio Marko Senior.

4.  Gledaoci su imali da prate razvoj odnosa između Milana i tebe ovih dana. Naime, Milan je izjavio da se tebe sviđa i on, ali i Marko, shodno tome, koje je tvoje mišljenje na sve to i ko ti se sviđa od njih dvojice?

Ja ni jednom nisam rekla da mi se Milan sviđa i od početka govorim da me ne privlače stariji od mene, a pogotovo 9 godina stariji. Jedini trenutak kada je izgledalo kao da mi se sviđa bilo je kada sam imala zadatak da ga muvam, ali lično mi nije privlačan ta taj način i jedina osoba koja govori da mi se Milan sviđa je sam on i ne znam na osnovu čega je to zaključio. Ja čim sam dobra prema nekoj osobi muškog pola on umisli da mi se sviđa. Što se Marka tiče rekla sam da mi je simpatičan ali opet ne na taj način, već je kulturan i smiren što je njegova vrlina.

 

 

5. Otvorila si dušu pre par dana i ispričala si za svoju ljubavnu priču sa jednim dečkom. Kako bi se osećala kada bi baš on ušao sledeći u kamp?

Bilo bi lepo da uđe i ne bi mi smetalo, ali ne bi se ništa desilo između mene i njega jer mi je samo drug i ne želim ništa da ga forciram, pogotovo ne u rijalitiju. Takođe smatram da on ne bi ušao u rijalitiji jer nije takav tip.

 

Sve vesti iz ,,Letnjeg kampa" možete pratiti na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live