JULIJA ANANIJEV SAMO ZA HAPPYTV.RS: PRVI intervju kamprke koja se od početka istakla svojim stavom! Otkriva detalje sukoba sa Lazarom, ali govori i o NOVIM KAMPERKAMA! (FOTO)

 

 

Julija Ananijev - takmičarka ,,Letnjeg kampa" koja je od početka rijalitija jedna od zapaženijih kamperki. Britog jezika i oštroumna, otkriva pikantne detalje iz kampa i objašnjava odnos između Lazara Jakšić i nje.

 

1.Od početka rijalitija ,,Letnji kamp“ izazvala si burne reakcije kod publike svojim stavom, iskrenošću, shodno tome, kakvo je tvoje mišljenje o dosadašnjem učestvovanju u kampu i da li bi nešto promenila?

Dosadašnje učestvovanje mi je pokazalo da svega par takmičara prihvata iskrenost i kritike i da mi je u nekim trenucima mudrije prećutati, s toga promenila bih to što bih u nekim trenucima neke stvari prećutala.

2. Gledaoci su imali prilike da čuju ogovaranja na tvoj račun od strane nekolicine kamperki, nazivaju te folinratom, kako komentarišeš to?

- Znam ko sam i možda još bitnije, znam da moji ljudi znaju ko sam, mišljenje ostalih me ne dotiče.

 

 

3. Tvoj odnos sa Lazarom je veoma ,,zategnut“ u poslednje vreme, imali ste dosta rasprava i svađa. Shodno tome, kakav je odnos između vas i koje je tvoje mišljenje o njemu, kao i o ljubavnoj strasti između Leontini i njega?

- Da, jeste jer Lazar ne zna da sluša i razume sagovornika, izvrće reči i ne nalazi poentu. Smatram da ne mogu sa njim da popričam o ozbiljnim temama i u poslednje vreme mi i ne prija njegovo društvo. Sto se tiče Leontine i Lazara, smatram da je Leontina ,,volela" njegovu stranu neposredno pred ulazak u kamp, a da ovu stranu njega baš i ne voli.

4. Sinoć su kamperi, kao i gledaoci izneli svoje mišljenje na temu najpametnijeg i najglupljeg takmičara. Tebi je dodeljena titula najgluplje učesnice, kakvo je tvoje mišljenje, zašto su rezultati bili takvi i ko, po tvom mišljenju zaslužuje da ponese tu titulu u kampu?

Nisu dovoljno ispratili moje dosadašnje takmičenje ili je upitanju čista provokacija s obzirom na to da znaju da se borim za istinu, pamet i pravdu. Najgluplju titulu bih odmah dodelila Lazaru.

5. Tokom večeri Uprava kampa vas je iznenadila sa ulaskom 4 novih takmičarki, koja takmičarka se neće snaći u kampu, a koja hoće? Smatraš li da neka od njih ima taktiku za pobedu i koja?

Prerano je za donošenje zaključaka, izazvale su burne reakcije, na prvi pogled odstupaju od već poznate ekipe, a drugom prilike ću vam preneti detaljnije moje utiske o njima, kada ih malo bolje upoznam.

 

Sve vesti iz ,,Letnjeg kampa" možete pratiti na happytv.rs.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost